Sokolska, Hram Svetog Save

Sokolska, Belgrade, Serbia

Stan

Prodaja

750000€

280 m2

5 sobe

4 spavaće

3 kupatila

2 garaža

Spratnost 4 i 5 sprat

Detalji

Stan se nalazi u srcu Vračara, jednom od najtraženijih delova grada i blizini svih neophodnih sadržaja, na samo nekoliko koraka od Hrama Svetog Save.

Moderno dizajniran dupleks stan sa savršenim spojem elegancije i funkcionalnosti u zgradi zidanoj 2008. godine. Zgrada ima recepciju i prijemni deo.

Stan se nalazi na 4 i 5 spratu, lift ide do 5. sprata. U stan može da se uđe sa 4.sprata i sa 5. sprata.

Stan se sastoji od dva nivoa – dupleks:

  • donji nivo se sastoji od ulaznog antrea, prostranog dnevnog boravka u okviru koga se nalazi moderno opremljena kuhinja sa ostavom i sa trpezarijom, ceo donji nivo je u staklenim površinama sa izlaskom na terase, sobe, kupatila i stepeništa koje vodi na gornji nivo.
  • gornji nivo se sastoji od dela koji je predviđen kao laundry, master spavaće sobe sa svojim kupatilom, garderoberom i ostavom sa izlaskom na terasu, odvojenog dečjeg spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe koje obe izlaze na svoje terase, kupatilom.

Ceo stan je orijentisan delom ka Makenzijevoj ulici i delom ka Sokolskoj ulici.

Uz stan se prodaju i dva parking mesta u garaži zgrade na -3 nivou,  za jedan veći i jedan manji automobil, sa ulaskom auto – lift. Cena parking mesta je 25.000 €

Ovo je jedinstvena prilika da postanete vlasnik ove ekskluzivne nekretnine koja spaja luksuzan životni stil sa privilegovanom lokacijom.

Za više informacija i zakazivanje privatnog razgledanja, kontaktirajte nas već danas. Vaša nova adresa na Vračaru čeka vas!

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

Opcije
Lokacija