Luštica Bay, Montenegro

Luštica Bay, Radovići, Montenegro

Kompleks

Prodaja

350000€

30 m2

3 sobe

2 spavaće

2 kupatila

0 garaža

Spratnost

Detalji

Obuhvatajući površinu od skoro 7 miliona kvadratnih metara  (690 hektara), sa obalom dugom 7 kilometara, zadivljujućim golf terenom sa 18 rupa koji je dizajnirao čuveni Gary Player, 2 marine svjetske klase, 7 hotela sa pet zvjezdica, plažama, maloprodajnim i ugostiteljskim objektima, bogatom infrastrukturom, Luštica Bay će biti dom svemu onome što se očekuje od jednog evropskog rizorta svjetske klase.

Trenutno su dostupne nekretnine u nekoliko različitih zona:

MARINA NASELJE

Marina Village je prvo naselje Luštica Bay-a kao novog grada na obali. Objekti obloženi kamenom, ispunjavaju obećanje pravog mediteranskog iskustva na obali mora i jednostavnosti života na Jadranu, sa pogledom na more iz svake jedinice. Kratkom šetnjom stiže se do jedne od nekoliko plaža ili do promenade s atraktivnim barovima, restoranima i šoping jedinicama, ili do nagrađivanog The Chedi Luštica Bay hotela.

Dostupni su stanovi različitih veličina (od garsonjera do stanova sa 3 spavaće sobe, sa cijenama počevši od €350.000, koje je moguće kupiti sa učešćem od 25% i 75% plativim u aranžmanu beskamatne kvartalne otplate produžene čak do kraja 2028., tj 3 godine nakon primopredaje.

CENTRALE

Centrale je urbana gradska enklava, vizionarski planirana kao mjesto susreta rezidenata, ali  i poveznica ostalih naselja u Luštica Bay-u. Centrale je projektovan kao destinacija sa svim sadržajima neophodnim za život, rad i svakodnevicu.

Iz stanova u Centrale naselju pružaju se različite vizure, na grad, trg, planine, parkove, more ili golf. Različitih su veličina, od garsonjera do onih sa 3 spavaće sobe, i sa početnim cijenama od €180,000. Plan otplate podrazumijeva 15% učešća, dok se ostatak plaća u jednakim kvartalnim ratama tokom 3 godine, a postoje mogućnosti odabira različitih  dinamika plaćanja.

THE PEAKS:

The Peaks je najsofisticiranije naselje Luštica Bay-a do sada i uskoro dom prvom golf terenu u Crnoj Gori. Projekat nudi arhitektonski izvrsne rezidencije, vanvremenskog dizajna, dok će golf teren, dizajniran od strane čuvenog Gary Playera, imati pogled na more sa svake od 18 rupa.

Plan otplate, ograničenog trajanja,  omogućava investiranje uz učešće od 25% i ostatkom podijeljenim u kvartalne rate do kraja 2028, čak 3 godine nakon primopredaje, bez kamate. Botanika, premijerna rezidencijalna kolekcija, u okviru The Peaks naselja sadrži vile, trosobne kuće sa privatnim bazenom i prostrane apartmane, od jednosobnih do trosobnih, sa pogledom na Jadran i prve rupe golf terena.

Trenutno dostupne (prve) nekretnine na Golfu su:

GOLF TOWNHOUSE – Trosobne Gradske kuće (poluvile)

GOLF VILATrosobna vila, dizajnirana od strane nagrađivanog internacionalnog arhitekte. Cijena vile je €3.977.000, s planom plaćanja: 25% učešće + ostatak u jednakim kvartalnim ratama tokom 4 godine

GOLF APARTMANI

 

Opcije
Lokacija