Braće Nedić, luksuzna kuća

Braće Nedić, Belgrade, Serbia

Stan

Prodaja

320000€

132 m2

3 sobe

3 spavaće

1 kupatila

2 garaža

Spratnost Pr + Pk

Detalji

Novosagrađena, moderna, luksuzna kuća, nalazi se u uređenom dvorištu iza stambene zgrade u Braće Nedića sa izbetoniranim parking mestima. Dvorište je puno zelenila i redovno se održava. Ulaz u dvorište je preko rampe na daljinsko upravljanje kroz kolski prolaz. Kuća se sastoji od Pr+ 1, ukupne bruto površine 132 m2, uknjižena, useljiva u odličnom stanju.

Objekat je savremeno projektovan, opremljen najsavremenijim gradjevinskim materijalima i stolarijom. Priključen je na daljinski sitem grejanja.

Ulaz u zgradu je iz dvorišta i ispred ulaza su dva parking mesta koja pripadaju ovoj zgradi. U prizemlju se nalazi ulazni hol sa delom gde je čajna kuhinja sa kuhinjskim elementima i aparatima a pravo od ulaza je soba koja je podeljena velikim stakljenim zidom od druge sobe koja gleda na dvorište. Iz hodnika se ulazi u toalet, kupatilo sa tuš kabinom i sobu koja je okrenuta ka dvorištu.
Stepenicama sa drvenim luksuznim oblogama dolazi se do sprata gde je otvoren prostor sa ogromnim van standardnim prozorom prema dvorištu. Visina plafona je van standardna preko 4 metra i kosim velikim lukovima dekorisanim luksuznim lakiranim drvenim gredama.
U svakoj prostoriji nalazi se visoko kvalitetni klima uređaji. Podovi su prekriveni visoko kvalitetnim hrastovim parketom.

Namena ovog objekta je moguća i za stanovanje i za poslovni prostor.

 

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

Opcije
Lokacija