Koste Jovanovića (Voždovac)

Koste Jovanovića, Belgrade, Serbia

Stan

Prodaja

645480€

163 m2

5 sobe

4 spavaće

2 kupatila

0 garaža

Spratnost 3/4

Detalji

Objekat u izgradnji spratnosti Po+Su+Pr+3+Ps u najlepšem delu Voždovca u ulici Koste Jovanovića.

Stan kao i objekat u kome se stan nalazi se zida najkvalitetnijim materijalima i biće opremljen luksuznom završnom obradom najvećih svetskih proizvođača.

Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, toaleta, kuhinje, dnevnog boravka sa trpezarijom, degažmana, kupatila, spavaće sobe sa sopstvenim gardaroberom i kupatilom, još jednog kupatila, sanitarne prostorije, još dve spavaće sobe sa sopstvenim gardaroberima. Stan ima i tri terase i četvorostrano je orjentisan.

Stan je sam na trećem od četiri sprata, sa liftom.

Stanu pripadaju garažna mesta – posebno izdvojena klackalica za dva velika automobila.

Postoji mogućnost kupovine ostave u suterenu.

Spoljašnji zidovi su od giter bloka debljine 20cm, dok je fasada predviđena da bude kombinacija kontaktne fasade u dva tona akrilni zaglađeni malter i ventilisane fasade – ploče od fasadne granitne keramike u dve obrade – strukturisanoj i glatkoj, Florim, Rex, Italija.

Unutrašnji zidovi prema hodnicima blok 20, izolacija 8cm a hodnici su predviđeni da budu obloženi granitnom keramikom sa zanatski izrađenim gazištinim elementima Florim Rex, Italija.

Visina plafona u stanu je 2.8m.

U podrumu se nalazi podzemna garaža kojoj se pristupa auto-liftom, putničkim liftom i stepeništem. Oba lifta u objektu su proizvođača Klemann.

Ulazna vrata u stan su predviđena da budu blindirana Bosal, unutrašlja vrata Bosal od duplog medijapana, punjena izolacijonim slojem.

Sanitarna oprema u stanju je predviđena da bude od svih najboljih svetskih proizvođača (Geberit, Cattalano, Hansgrohe, Ozz Glass …)

Grejanje u stanu je centralno na gas preko aluminijumskih radijatora.

Hlađenje je predviđeno preko inverter multisplit klima proizvođača LG.

Fasadna stolarija je predvidjena da bude od aluminijumskih profila zastakljenim paketom stakala punjenih argonom sa motorizovanim aluminijumskim roletnama.

Terase i balkoni su predviđeni da budu prekriveni granitnom keramikom i ograđeni kaljenim staklom.

Iskazana cena u oglasu je bez PDV-a za stan i garažna mesta.

 

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

Opcije
Lokacija