Hajduk Veljkov venac (Sarajevska, deo do Nemanjine)

Hajduk-Veljkov venac, Belgrade, Serbia

Lokal

Izdavanje

1000€

45 m2

1 sobe

0 spavaće

1 kupatila

0 garaža

Spratnost Prizemlje

Detalji

Kompletno renoviran ulični lokal u prizemlju stambene zgrade na odlicnoj lokaciji ukupne površine 45 m2

Lokal se nalazi na izuzetno prometnom mestu u neposrednoj blizini (100-250m) najznacajnijih drzavnih institucija (Vlade Republike Srbije, Ministarstva spoljnih poslova, Palate Pravde, Republicke direkcije za PIO, Apelacionog suda….) ali i novog Savskog trga odnosno Beograda na vodi.

Prilikom kompletnog renoviranja koje je upravo zavrseno od poda do plafona korisceni su premium materijali renomiranih svetskih proizvodjaca. Zamenjena je celokupna vodovodna, kanalizaciona i elektro instalacija, zidovi gletovani I malterisani. U celom lokalu su postavljene nove kvalitetne podne granitne ploče istaknutog italijanskog proizvodjacaMarazzija te uvozne sanitarije u toaletima. Na plafonima razvedena Philips rasveta te LG klimatizacija. Visina plafona 3.3 m.

Izlozi ka ulici, kao i ulazna vrata u potpuno novim Alumil profilima sa troslojnim pamplex staklom. Kompletno renovirana I pripadajuca fasada zgrade u kojoj se lokal nalazi. Sam lokal ima integrisani smart-solution koji ukljucuje unutrašnji i spoljni video nadzor, protiv-provalni i protiv-pozarni sistem, senzor pokreta, ozvucenje, telefon i internet.
Lokal je pogodan za sve delatnosti (apoteke, drogerije, pekare, pet šopove, prodavnice, kladionice i drugo).

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

Opcije
Lokacija