Livnica u Kikindi

Lira, Milošev put, Kikinda, Serbia

Industrijski objekti

Prodaja

2040000€

35377 m2

0 sobe

0 spavaće

0 kupatila

0 garaža

Spratnost Pr

Detalji

Industrijski kompleks livnice u Kikindi koji je predmet prodaje sastoji se od više različitih objekata različite kvadrature i namene.

Postoji odlična komunikacija između objekata u kompleksu.

Parkiranje je na osiguranom parkingu blizu ulaza u objekte.

Objekat je ograđen žičanom ogradom, priključen je na gradsku elektro mrežu. Vodom se snabdeva iz više bunara. Grejanje u objektima je na gas, preko razvedenih instalacija.

Zemljište na kome se nalaze objekti je u državnom vlasništvu, sa pravom korišćenja, ukupne površine 10 hektara, 44 ara, 14 m2.

Objekti nisu korišćeni već nekoliko godina, ali se nalaze u dobrom stanju.

Zgrade livnice u Kikindi koje su predmet prodaje:

  • Objekat Livnice ukupne površine 20.449 m2i sastoji se iz više objekata , uglavnom prizemnih. Ukupna cena je 420.000 €;
  • Objekat zgrade Numerike/Lira ukupne površine 6.424 m2,  sastoji se od zgrade za proizvodnju elektro mašina i aparata, kao i objekta garaža.  Ukupna cena je 900.000 €;
  • Objekat Alatnica ukupne površine 8.504 m2 , sastoji se od osam objekata uključujući garaže, protivpožarne stanice. Svi objekti su prizemni sem zgrade metalne industrije – proizvodne hale. Ukupna cena je 720.000 €.

 

Livnica se nalazi u industrijskoj zoni Kikinde gde se nalaze i druga industrijska postrojenja koja takođe imaju izlaz na Zrenjanjinski put, koji predstavlja glavni put sa ovim delom Srbije i povezuje Kikindu  sa Zrenjaninom do Beograda.

Kompleks Livnice se nalazi u blizini svih važnih saobraćajnica koje vode prema centralnoj Evropi, granici sa Mađarskom, preko Novog Sada, ka Beogradu i dalje za Niš.

U neposrednoj blizini nalazi se i železnički saobraćaj. Takođe je u blizini  kanal Dunav- Tisa – Dunav.

 

Agencijska prozizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

Opcije
Lokacija